Демократична България -  Пловдив кани медиите на среща с кмета

...
Демократична България -  Пловдив кани медиите на среща с кмета
Коментари Харесай

ДБ пита Здравко Димитров за „Пълдин Туринвест“

Демократична България -  Пловдив кани медиите на среща с кмета Здравко Димитров, на която съветниците от партията в Пловдив ще изискат отговор от градоначалника дали ще спре вписването нарастването на капитала на „ Пълдин Туринвест “.

„ Здравко Димитров не отговори на настояването, което през вчерашния ден внесохме поради декларираното регистриране от страна на Георги Гергов посредством апорта на варненските акции в Панаира.. Днес е последният период, в който кметът на Пловдив може да отбрани публичния интерес. Ако Димитров единствено апелира решенията на Общото заседание на акционерите на сдружението, взети на 9 януари, без редом с това неотложно да изиска съдът да постанови и прекъсване на вписването на нарастването, понижението на каузи на Община Пловдив в капитала на „ Пълдин Туринвест “ ще стане факт.

Заради неналичието на безапелационен и явен отговор от страна на кмета, в 10,30 през днешния ден ви каним на спонтанното ни посещаване в постройката на Община Пловдив на Главната улица, с цел да попитаме дружно Здравко Димитров какво счита да прави. ", пишат от Демократична България.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР